50531924 jf@danseta.dk

Om DanSeta

Om DanSeta ApS

DanSeta ApS er en velrenommeret grafisk virksomhed som blev etableret tilbage i 2010. Opstarten foregik i spartanske lokaler og med få maskiner. Foråret 2015 flyttede virksomheden i større og nye lokaler, som hurtigt viste sig at blive for små i forhold til udviklingen af virksomhedens størrelse. DanSeta var i 2019 heldige at erhverve sig bygningerne fra det tidligere bogtrykkeri i Struer. Efter en grundig renovering af de 1200 kvm lokaler, fremstår de i  i dag lyse og moderne og danner ramme om vores velfungerende trykkeri.

Frontpersonen i virksomheden er Johnny Frølund som har mere end 30 års erfaring inden for branchen. Johnny startede sin karriere i 1986, på Bang & Olufsen A/S som afdelingsansvarlig for kliché og stencilfremstilling, herunder prøvetryk af prototyper. Fra 1988 til 2009 var Johnny ansat hos det daværende Struer Serigrafi & Tampontryk.

Værdigrundlag – DanSeta ApS

KVALITET
Hos DanSeta ApS leverer vi alle former for kvalitetstryk inden for tampontryk og serigrafi/silketryk. Al håndtering udføres af kompetent personale med stor erfaring inden for branchen.
For at sikre den bedst mulige kvalitet er alle produktioner underlagt stikprøvekontrol samt slutkontrol. Alle vores arbejdsgange overholder EU RoHS og REACH krav.

KAPACITET
Hos DanSeta ApS påtager vi os gerne opgaver ud over selve trykprocesserne. Vi kan blandt andet tilbyde opgaver som, pakning, montage og efterbearbejdning.

FLEKSIBILITET
Hos DanSeta ApS er vi omstillingsparate og står til disposition ved alle former for tryk, lige fra prøveproduktioner til færdig ordrelevering.
Vi vil være den optimale logistik- og samarbejdspartner for vores kunder og leverer gerne direkte til slutkunden.

Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vil du danne netværk med DanSeta?
Johnny Frølund - ejer af DanSeta ApS